Menu

 

Allente academy

 

De Allente Academy is de huisacademie van Allente. Zij verzorgt bijeenkomsten, cursussen en trainingen voor álle medewerkers van Allente. De Allente Academy biedt trainingen, bijeenkomsten, evenementen, workshops en interessante sprekers. De bijeenkomsten zijn erop gericht elkaar te ontmoeten en kennis, vaardigheden en gedrag te vergroten en te delen.

Onze medewerkers zijn gedreven en hebben passie voor hun werk. Ze zetten hun kennis en vaardigheden optimaal in om kinderen vooruit te helpen. Op Allente-locaties wordt elk kind gezien. Onze medewerkers hebben oprechte interesse in de kinderen, elkaar en in alle ouders. Zij zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van het opvang en/of onderwijs en het versterken van kwaliteit.

We stimuleren kinderen te worden wie ze kunnen zijn. We vinden het belangrijk dat kinderen veel leren en zich optimaal ontwikkelen. De Allente Academy wil dit ook bereiken voor de medewerkers. We leggen de lat hoog en staan voor vakmanschap en kwaliteit. Bij Allente werken professionals die zichzelf steeds verder willen ontwikkelen.