Menu

 

BBL-opleiding

 

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang of basisschool? Dan ben je bij Allente aan het juiste adres!

Kom ervaring opdoen bij Allente

Wij bieden studenten graag de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met het beroepsveld en om werkervaring op te doen. Allente biedt binnen alle werksoorten inspirerende, leerzame en leuke stageplaatsen aan. Als stagiair ondersteun je de pedagogisch medewerker of leerkracht en kun je het vak leren.

Welke stageplekken bieden we in de opvang?

  • Wij bieden de volgende stageplaatsen aan: Beroepsopleidende (BOL)  Pedagogisch werk niveau 3 & 4
  • Beroepsbegeleidende (BBL)
  • Sport en bewegen
  • HBO opleidingen zoals (SPH en pedagogiek)
  • Korte stages & helpende Welzijn niveau 2

Erkend leerbedrijf

Elk jaar zijn er veel stagiaires die bij Allente stage willen lopen. We zijn dan ook al jaren een erkend leerbedrijf. De meeste stageplaatsen bij Allente zijn voor studenten die een opleiding tot Pedagogisch Werker in de Kinderopvang (niveau 3 en 4) volgen. Volg je de dagopleiding aan het Horizon college Alkmaar of aan Vonk of Schagen? Dan zorgt de opleiding dat je bij ons wordt geplaatst.

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker voor het kindcentrum PWI

Allente is een samenwerkingsverband aangegaan met Vonk en verschillende kinderopvang organisaties met als doel het ontwikkelen van een nieuwe opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker voor het kindcentrum PWI’. Dit vanuit de behoefte om actief in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook om vanuit gezamenlijkheid invulling te geven aan een opleiding en zoveel mogelijk op te leiden in en met de beroepspraktijk. De studenten lopen binnen Allente 2 jaar BOL stage. In het derde jaar zijn zij BBL-er en draaien zij mee in de formatie. De opdrachten in de praktijk sluiten aan bij ontwikkelingen binnen de IKC’s.