Menu

 

Ideeën van onze talenten

 

Bij Allente geloven we in de kracht van ideeën van medewerkers en de impact die ze kunnen hebben op onze organisatie en de kinderen. We moedigen medewerkers aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en nieuwe wegen te verkennen. Het delen van nieuwe ideeën wordt aangemoedigd en gewaardeerd.

Zo kwam Esther Lauret met het idee voor een hardloopteam. Zij is zelf topatleet geweest met hardlopen (lange afstandloper) en doet dit nog altijd graag. Haar passie voor het hardlopen en het belang van bewegen in het algemeen wilde ze graag meenemen naar haar werk en dat is aardig gelukt want het hardloopteam heeft veel leden die meedoen aan verschillende runs in de omgeving.

Collega Martine de Vrieskwam met het idee om een inwerkcoach aan te stellen die medewerkers in de eerste periode bij Allente begeleid. Zij heeft dit uitgewerkt en is zelf een opleiding gaan volgen. Inmiddels is zij gestart als inwerkcoach en zorgt voor een goede start van onze nieuwe collega’s binnen de opvanglocaties.

En een Natuur BSO! Karen Wittenbrood zag dit helemaal zitten en heeft een plan ingediend. Wij werden er ook enthousiast van en daaruit is Natuur BSO De Vrijbuiters gerealiseerd. Het motto van de Vrijbuiters is: 'Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel'.

Dus laten we onze creatieve geesten bundelen en onze ideeën met elkaar delen. Samen kunnen we iets geweldigs bereiken!