Menu

LIO Stagiaire bovenbouw

Ben jij een enthousiaste en gedreven student in de laatste fase van je lerarenopleiding basisonderwijs? Heb je zin om praktijkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen als leerkracht? Dan hebben wij een uitdagende LIO-stageplek voor de onderbouw beschikbaar bij ons op school.

Over ons

De Hasselbraam is een school met een jaarklassensysteem waarbinnen veel ruimte is voor differentiatie. De Hasselbraam staat voor Persoonlijk, Veilig, Gezond, Opbrengstbewust en Samen. Onze openbare school staat in een moderne wijk in Heerhugowaard en heeft rond de 180 leerlingen. Je zult bij ons een onderdeel zijn van het team en begeleiding krijgen van één van onze mannelijke collega’s. Je bent van harte welkom in ons team.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een enthousiaste en betrokken collega voor de onderbouw die zijn/haar onderwijs carrière graag bij ons wil starten. Je komt in een hecht team dat constant in ontwikkeling is. Digitaal leren, bewegend leren, maar ook schriftelijk werk geven we onze kinderen zodat leren leuk is. Als lio-er telt jouw mening mee, mag je fouten maken en ben je een gewaardeerde collega die meedoet met het team.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende LIO-stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.
  • Begeleiding en ondersteuning door ervaren leerkrachten.
  • De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een inspirerende werkomgeving met betrokken collega's.
  • Een passende stagevergoeding.

Heb je interesse?

Wil jij jezelf uitdagen en verder groeien als leerkracht tijdens een boeiende LIO-stage in het basisonderwijs? Stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar Janette Kuipers, directeur. Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer informatie

  • Meer informatie over De Hasselbraam staat op www.dehasselbraam.com
  • Een verklaring omtrent gedrag is verplicht voor deze functie.

De Hasselbraam
Anna Polaktuin 26
1705 JS Heerhugowaard

Solliciteren of vragen over deze
vacature?