Menu

 

Welkom bij Allente

 

Allente is een organisatie die kinderopvang en onderwijs biedt. Opvoeden, ontwikkelen en samen leren, spelen en leven gebeurt het beste als alle verantwoordelijke partijen samenwerken. Met alle soorten opvang en onderwijs onder één dak. Allente heeft één belangrijk doel: kinderen van 0-13 jaar - in de lente van hun leven - hun talenten laten ontdekken en optimaal ontwikkelen.

Met trots kunnen we vertellen dat Allente zes Integrale Kindcentra heeft in Dijk en Waard en Alkmaar. In deze IKC's wordt zowel opvang als onderwijs aangeboden, waardoor uw kind een naadloze overgang kan ervaren tussen de verschillende aspecten van hun ontwikkeling.

Daarnaast omvat Allente ook zeven scholen, verspreid over negen locaties. Wat onze scholen verbindt, is een gedeelde visie op openbaar, algemeen toegankelijk en katholiek onderwijs, evenals een sterke focus op de ontwikkeling van kinderen. Deze visie geeft richting aan ons onderwijs en biedt ouders en hun kinderen duidelijkheid over wat ze kunnen verwachten van een Allente-school.

Bij Allente bieden we een breed scala aan opvangmogelijkheden voor uw kind, waaronder kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Bij onze opvang groeien kinderen op in een omgeving vol liefde, respect en mogelijkheden. We zijn er trots op een plek te bieden waar kinderen kunnen bloeien en zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde individuen.
 
Samenvattend is de Allente slogan: 'Waar talenten groeien'